شناسه خبر 4302| 1402/10/28 13:13| بازدید 100

هر روز در مجموعه آفتاب با غذای ملل / غذای امروز شاورما

مجموعه ورزشی آفتاب به مناسبت برگزاری رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در نظر دارد در روزهای برگزاری این مسابقات، از کشورهای آسیایی یک غذای مخصوص را در رستوران آفتاب سرو کند.

هر روز در مجموعه آفتاب با غذای ملل / غذای امروز شاورما

مجموعه ورزشی آفتاب به مناسبت برگزاری رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در نظر دارد در روزهای برگزاری این مسابقات، از کشورهای آسیایی یک غذای مخصوص را در رستوران آفتاب سرو کند.

غذای ملل امروز (پنجشنبه 28 دی) در رستوران آفتاب شاورما است. شاورما غذای محبوبی بین کشورهای خاورمیانه است. در ایران، ترکیه و لبنان از ساندویچ شاورما به عنوان غذای اصلی استفاده می‌کنند و با ادویه‌ها و سس‌های مختلفی هم سرو می‌شود.

معروف‌ترین شکل سرو شاورما به صورت ساندویچ است. ساندویچ شاورما را با نان پیتا تهیه می‌کنند در کنار آن از سس‌های مختلف، خیارشور، سالاد و ادویه‌های مختلف استفاده می‌کنند.

تاریخچه کوتاهی از شاورما

واژه شاورما در اصل از واژه ترکی با معنی «گردان» یا «چرخنده» گرفته شده، بعدها با تلفظ‌های گوناگون به زبان‌های دیگر از جلمه عربی راه پیدا کرده است. با وجود این‌که کباب کردن گوشت روی سیخ‌های افقی، تاریخچه قدیمی دارد اما تکنیک شاورما، یعنی کباب کردن در سیخ‌های عمودی و برش گوشت از کناره در زمان پخت، به امپراطوری عثمانی می‌رسد که برای دنر کباب از آن بهره می‌بردند. هم شاورما و هم جایرو (غذای مشابه یونانی) از همین تکنیک استفاده می‌کنند.

بعد از این‌که مهاجران لبنانی در اوایل قرن بیستم، این غذا را به مکزیک آوردند، با توسعه آن، نوع مکزیکی شاورما که نوعی تاکو است، با نام «Al pastor» بوجود آمد.

روابط عمومی مجموعه ورزشی بین‌المللی آفتاب

اخبار مرتبط